Slovenský statok Ten najlepší darček pre chovateľov

Máme pre vás tip na vianočný darček: knihu SLOVENSKÝ STATOK.

Táto hodnotná 450-stranová publikácia určite urobí radosť každému chovateľovi, farmárovi, gazdovi. Jej kvalitu potvrdzuje aj ocenenie Zlatý kosák, ktorý jej udelila odborná porota počas tohtoročného Agrokomplexu.

Publikácia Slovenský statok - Slovenské plemená hospodárskych zvierat poskytuje komplexný prehľad našich národných plemien hospodársky významných zvierat - koní, hovädzieho dobytka, oviec, kôz, hydiny, králikov, holubov a včiel. Dočítate sa v nej o ich histórii, pôvode, procese šľachtenia, nájdete v nej charakteristiku jednotlivých plemien, ako aj informácie o aktuálnom stave chovu. Texty sú doplnené množstvom fotografií. Kniha je pútavým čítaním nielen pre chovateľov, ale aj pre bežného čitateľa. V mnohých kapitolách prináša u nás doposiaľ nepublikované informácie.

Autorom textov je MUDr. Michal Straka, CSc. Texty v publikácii recenzovali uznávaní odborníci: Ing. Emil Kovalčík PhD., Ing. Ján Huba, CSc. , prof. RNDr. Milan Margetín, PhD., Doc. Ing. Cyril Hrnčár PhD., Doc. Ing. Ján Rafay CSc., Josef Hrabal, MVDr. Václav Ráček (ČR), Ing. Ivan Krivosudský, Ing. Ivan Podberský, Ing. Ján Kopernický.

Objednať si ju môžete TU.

banner kniha Slovensky statok 1

ZDIEĽAJTE NÁS